Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 71 návštěvníků)

Jak vtipně darovat peníze

0.0
Jak vtipně darovat peníze

Postup

/plně nejdříve musím moc a moc poděkovat mamince Jarmila K. (kojal) ID 55683 za její vklad nápadu. Samozřejmě jsem nekopírovala originál, ale použila vlastní momentální inspiraci. Syn měl narozeniny (23let) a tohle mě přímo upoutalo - mělo naprostý úspěch!! Tak snad se bude líbit i můj výtvor.

aby mi držel tzv. dort pohromadě (všechny patra, udělala jsem roli z trvdšího papíru a vložila mezi patra - krásně se vejde.

napadlo mě použít i drobné mince, které jsem upevnila oboustrannými lepíky

ještě jednou s upevňovací rolí a více penězi - je to na každém, kdo kolik chce darovat

a toto je finální výtvor, který opravdu moc potěšil

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Zuzulehele 21. 9. 2012, 22:04
tak ten je nádherný...nezávisle na tomhle jsem jich už taky pár udělala a strašně se mi to líbí.Nemám ráda, když se peníze dávají jen tak v obálce :-( tohle je vtipné a má to vesměs mega úspěch. Já doprostřed ještě dávám lahvinku. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
janelačka 20. 9. 2012, 17:47
úžasnéééééé |:o)
Adelka21 20. 5. 2011, 20:05
Je to opravdu skvělý nápad, už jsem udělala pro radost dva takové dortíky a nemůžu si to vynachválit.... (clamp), chtěla jsem přidat fotky, ale ani nevím jak se to tady vkládá, zkusím na svou stránku...zdravím maminky (mamca)
Michaela_ 28. 3. 2011, 16:13
me se tom moc libi...muzsky ma narozky ted v sobotu, syn (22let) v pondeli....tak jeste jeden napad a mam je odbyte oba ,-)
KopretinkaR 26. 11. 2010, 23:18
dort se mi líbí, a co se týká těch hloupých a zbytečných připomínek, jsou to většinou ty samé maminky co upozorňují, připomínají a snaží se působit důležitým dojmem. Možná, že si tím něco dokazují, a nebo mají nějaký problém.Bylo by lepší, kdyby se řídily heslem: Žij a nechej žít a daly pokoj těm slušným a nekomfliktním maminkám, co si to tu v klidu chtějí příjemně užít. (F) (F) (F)
kofule 26. 11. 2010, 22:37
Vůbec si těmi ošklivými komentáři nelamte hlavu, jsou pořád lidi, kteří stojí o něčí nápady byť vylepšené (clamp), a komu se to nelíbí, ať je jednoduše nečte. Například v návodech na háčkování je taky spousta návodů na čepičky a liší se třeba i jen kytičkou, zdobením, ale princip je vždy velmi podobný. To by jsme se tu mohly dohadovat neustále a zbytečně bychom si kazily náladu. Lidí co se jim neustále něco nelíbí je spousta, ale je tu i spousta těch mamin, co to ocení |:o) Hezký zbytek dne
Stuchlikova18 19. 11. 2010, 14:54
Dobrý odpoledne. Tento dort je naprosto skvělý a originální je to něco úžasného. Děkuji za inspiraci vím co dám příště někomu jako dáreček. |:o)
kojal 18. 11. 2010, 21:22
(Y) (Y) (Y) Tak to je krásná tečka za ještě krásnějším dortem. (clamp) (clamp) (clamp)
Sylva1 18. 11. 2010, 19:19
Milé maminky. Tohle je moje poslední reakce na komentáře k mému výtvoru dle návodu maminky Jarmila K. (kojal) ID 55683. Všem maminkám, kterým se to líbilo a budou také realizovat (byť vloží svou fantazii) moc děkuji za podporu, uznání a krásné komentáře. Přeji všem, aby se nesetkaly s ničím negativním, pokud si to vloží do svého alba a ba naopak mamči - VKLÁDEJTE - bude to Vaše práce, fantazie, šikovnost, chlouba a radost, že to mělo úspěch ve Vašem okolí a třeba Vám tady maminky také poděkují, když budou zoufale přemýšlet, jaký dárek vymyslet. Od toho tady MMB je a pro všechny bez jakéhokoliv rozdílu. Pro maminky, kterým se to nelíbí - prosím neklikejte, nekoukejte a co hlavně - i když se Vám to z jakéhokoliv důvodu nelíbí - klikněte jinam a nehaňte prosím práci druhých. Myslete si co chcete - to totiž nebolí a nemrzí. Každý má rád něco jiného, každému se i líbí něco jiného - prostě CO ČLOVĚK, TO ORIGINÁL. Takže ještě jednou všem moc děkuji a vzhůru do dalších nápadů a hlavně foťte a vkládejte (F) (F) Krásný večer
Broučila 18. 11. 2010, 20:20
@Sylva1 Hlavně, aby Vás některé komentáře neodradily. Myslím, že bych měla co dát do háčkování a pletení a nebylo by toho málo a jednalo by se o moje autorské věci, které dělám pěknou řádku let (moc, moc), ale kvůli komentářům jsem nikdy nic nevložila, život není procházka růžovým sadem a nechat si ubližovat ještě tu...raději nevkládám. Vám držím palce, ať neztratíte odvahu. (F) (F) (F)
Broučila 18. 11. 2010, 16:36
Nikdy by mě nenapadlo udělat dort z toaletního papíru dokud...jsem neuviděla dorty tady v návodech a líbí se mi a dostat takový dort by mě potěšilo i bez peněz, ale třeba s nějakou kosmetikou uvnitř. A darovat peníze takto je vtipnější než v obálce. (F) (F) (F)
ssonda 18. 11. 2010, 15:01
Dortík je moooooc pěkný |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (Y) (Y) (Y) (Y)
N+N 18. 11. 2010, 12:55
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)super u nás by prošel i bez těch peněz (smich) (smich) (smich)
Marci75 18. 11. 2010, 13:09
@N+N No jasně (Y) Praktické dárečky jsou nejlepší ,-)
ondruska 18. 11. 2010, 12:54
světlano, mě osobně je taky uplně jedno, jestli je tady tento nápad jednou nebo 10x, já to ted aktuálně řeším na oslavu 60sátin - strejda má rád legraci a je pro jakoukoliv srandu a recesi, takže jsem to zkonzultovala se svojí sestrou a jdem do toho taky - možná hodíme ještě patérko či dvě navíc - už jsem provedla nálet do papírnictví a nakoupila zásoby celofánu, stužek, mašliček a zítra zabalíme. Já vás moc chválím, máte krásně zabaleno, nevidím důvod, proč se nepochlubit.mějte se krásně |:o) |:o) |:o) (L) (L)
Fibbi 18. 11. 2010, 9:59
Je krásnej Světlanko (Y), taky jsem vyrobyla toal. dortík od Jarmilky K. (kojal) ID 55683 s poděkováním za nápad,který měl velký úspěch u oslavence a umístila ho jsem s fotečkou a zklidila jsem jen samou zlobu :-@ :-@ od maminek že je to hrozný nápad. Tak doufám že ho tu necháte je moooc mooc (Y) (Y) (Y) pěknej a na ty ošklivé komenty nedáte jako jááá. (hello) (hello) |:o) |:o) +o(
cestovatelka 18. 11. 2010, 9:30
(palice) (comp) :-o :-o pane boze zensky,uz se to tu zase hada.me je uplne ale uplne jedno kolikrat se to tu objevilo,jsme pozvani na svatbu a premyslela jsem dlouho co dat,no toto je nadhera jsem za to moc vdecna,neb nejsem zrucna,nebo moc vymysliva,proto jsem tak rada za tyto obrazky. ti co vam to komentuji a nadavaji,jsou zase jedni z tech zakomplexovanych co nemaji co delat a drepi cely den u pc. nenechte se odradit,je to krasa a ja jdu hned taky neco takoveho tvorit,neb v sobotu to musim mit....moc moc diky papa (clamp) (L)
kojal 17. 11. 2010, 21:48
(Y) (Y) (Y) Děkuji Marcelce za krásný komentář. Máte naprostou pravdu. (child1) A opravdu je tenhle dortík lepší a hezčí než ten můj, já jsem ho totiž dělala na poslední chvíli a musela velmi improvizovat, protože sortiment v papírnictví, kde jsem rychle nakupovala byl velmi omezený - např. žádná pořádná široká stuha....a také mi ještě chybí foto se všemi penízky - to už jsem jaksi zapomněla asi vyfotit. *-) ta lahvinka uprostřed by nebyla marná. Díky za dobrý nápad. (L) (hello) (hello)
Marci75 18. 11. 2010, 13:09
@kojal Jarmilo, i Vám jsem výrobek okomentovala. Mě se nápad moc líbí - je to neotřelé, vtipné a určitě ho někdy využiji také. A zdobení už záleží na situaci a fantazii ,-) (L) Možná to někomu přijde nevkusné, ale osobě blízké, kterou znáte a víte, že jí to neurazí... Proč ne? Přijde mi to zajímavější než jen peníze do obálky. (flower) (flower) (flower)
Marci75 17. 11. 2010, 21:07
Koukám, že tady v návodech i v diskuzích začalo být modou "virtuálně" se nesmyslně štěkat a používat nevybíravá slova. Pokud se nápad nelíbí, dá se to napsat i slušnou formou. K tomu kopírování - tenhle návod rozhodně není okopírovaný, je použitý stejný nápad, proč ne? *-) (L) Projdete si návody a recepty všeobecně - kávové stromečky, vánoční ozdoby, vystřihovánky, háčkované čepičky, plenkové dortíky i ty potahované všelijak upravované ... Všechno tohle by by muselo být označeno za "duplikát". Mě se nápad líbí, "dortík" je dokonce lépe ozdoben než ten první. Já bych dala nahoru ještě něco ostřejšího - minilahvinku nějaké dobroty :-$ :-$ :-$ Moc chválím. Líbí, líbí, líbí (F) (F) (F)
cestovatelka 18. 11. 2010, 9:32
@Marci75 presne tak.mate naprostou pravdu.me osobne to strasne bodlo,v sobotu neco takove musim mit a je ctvrtek a ja nic,uz jsem byla zoufala,nez jsem kapla na toto.uzasny proste super,a je mi jedno kolikrat to tady je. (clamp)
mirka233 18. 11. 2010, 20:36
@cestovatelka zkus si zadat do vyhledávače textilní dorty nebo dort z ručníků-to na svatbu taky není marný.. (D)
kojal 17. 11. 2010, 20:53
(F) Milé dámy. Proč jste některé tak zlé ? Kterým z Vás se tato recese nelíbí, tak ať se ani na ty obrázky nedívejte ! Vždyť je to pro Vás jen ztráta času, ne !? Navíc se musím paní Světlany zastat. Sama mě kontaktovala ještě před svým tvořením a psala že tento nápad použije. Všimněte si, že ani já nepíši můj nápad, protože tohleto jsem už někde slyšela, ale neviděla. Navíc tvrdím, že skoro všechno už je dávno vymyšlené, tak jako všechny myšlenky už byly řečené a my jen kopírujeme. Pokud WC dort někoho uráží, tak asi není člověk. Vždyť wc papír slouží k jednomu z hygienických návyků -nás lidí, kteří máme i fyziologické potřeby - což je opravdu "lidské" .( viz Maslowova pyramida potřeb). A proto Vás prosím, odpusťte si ty urážlivé komentáře a raději se věnujte něčemu smysluplnějšímu (child1) a dopřejte trochu radosti nám, kterým se takový nápad líbí. Děkuji. (L)
mona223 17. 11. 2010, 20:42
Pani Světlano, nápad je boží, vtipný , krásný a výstižný :) A nechápu maminy tady na mimibazaru, proč komentují něco , co se jim nelíbí. Takové lidi nepochopím a vy se jimi netrapte a neodpovídejte jim. Přece, když se mi to nelíbí, tak to nehatím druhým.Tady na mimibazaru mi přijde, že se tím někdo přímo baví. No jo, není to z očí do očí a bohužel, schovaný za počítačem je každý silák. Pani Světlano, mě se Váš nápad líbí a chválím moc. (Y) (Y) (Y)
chopper Jája 17. 11. 2010, 20:38
je to krásný dort,ale za mě fakt jen do hobby (Y) (Y) tady je toho tak obrovská spousta....že už je to okoukané...za mně ,nic nového (H) (hello)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie